Alle behandelingen uitgesteld

Balans houden hoe doe je dat?

In de afgelopen weken is de praktijk gesloten i.v.m het coronavirus en deze situatie blijven we met zijn allen nog voortzetten tot in ieder geval 28 april 2020. Maar je kunt natuurlijk nog wel online bij mij terecht! Juist in deze periode is het belangrijk dat je niet te lang rond blijft lopen (of zitten) met lichamelijke klachten.

Via het contact formulier kunt je je vraag stellen en via mail of telefonisch kan ik tips voor thuis geven.
De onderstaande link geeft je een mogelijkheid om te onderzoeken hoe in deze uitdagende tijd veerkracht te oefenen. De website is het werk van mijn opleiders fasciatherapie F.I.T. waardoor meer informatie over de fascia gedeeld kan worden. Omdat de site nog in ontwikkeling is, zijn er in de versie op de telefoon nog vormfouten(hiervoor excuus).
Bij een goede gezondheid zijn belasting (hetgeen je op je bordje krijgt aan fysieke, emotionele en sociale uitdagingen) en belastbaarheid (wat je persoonlijk aankunt aan fysieke, emotionele en sociale uitdagingen) in balans.
Voor praktische tip en weetjes >>veerkracht en zelfredzaamheid