Van oud naar nieuw, verhuisbericht!

In 2019 start mijn Fysiotherapiepraktijk In Beweging op een andere locatie.

Vanaf 1 januari ontvang ik je graag in mijn nieuwe praktijk in de binnenstad:
Westerparkstaete
Westersingel 4
8913 CK

Ook een nieuw nummer: 06-133 08 123

Een totale frisse start want ook mijn website heeft een nieuw uiterlijk gekregen zoals je ziet. Daar kun je via ‘contact’ ook een terugbelafspraak maken of mijn voice mail inspreken, berichtje via Whatsapp mag natuurlijk ook. De wachtruimte is bij de entree, direct na de draaideur. Ik haal je dan op.

Parkeren kan rond de Westersingel hier geldt een blauwe zone. Parkeerschijf voor max. 2 uren. Of in parkeergarage Oldehoofsterkerkhof (5 min lopen). De fiets mag voor het gebouw gezet worden.

Ik wens iedereen een heel gelukkig en gezond 2019!

Sjoukje Vossen